
חברת DermaDetect הישראלית פיתחה אפליקציה רפואית לאבחון מחלות עור בעזרת הסמארטפון, וכבר יש לה לקוחות ענק כמו מכבי שירותי בריאות והסכמי שיתוף פעולה עם חברות תרופות מובילות. החברה מתרחבת לתחומים נוספים ומצרפת משקיעים תמורת החל מ-25 אלף דולר בתמורה למניות
הסמארטפונים שלכולנו יש בכיס – שינו לנו את החיים בכל הקשור לקיצור תהליכים. הטכנולוגיה פורצת גבולות ומחסומים גם בתחומים כמו רפואה, שם היא יכולה להועיל לכמות גדולה יותר של אנשים בפחות זמן, וכתוצאה מכך לשפר את איכות החיים ואת הבריאות שלנו.
חברת DermaDetect הישראלית מרחובות, היא אחת החברות המובילות בעולם בתחום הדרמטולוגיה, ומביאה את חזית הטכנולוגיה לשירות הרפואה מרחוק. החברה מובילה מהפכה בתחום רפואת העור, בזכות פלטפורמה חכמה מבוססת AI, שמאפשרת לצלם תמונה בסמארטפון, לענות על מספר שאלות קצרות, לשלוח באפליקציה לרופא ולקבל אבחון מדויק ומרשם לכל בעיית עור – בלי להמתין לרופא ובלי לצאת מהבית.
הפתרון של החברה כבר מיושם בהצלחה בישראל באפליקציה של מכבי שירותי בריאות – גוף הבריאות המוביל בישראל ועובדת גם עם גופים מובילים בעולם.
כעת, לאחר שגייסה מיליוני דולרים מהרשות לחדשנות, ממשקיעים פרטיים ומחממות בריאות – החברה מאפשרת למשקיעים נוספים להצטרף אליה בתמורה למניות.
"יכולים לחסוך המתנה של חודשים"
"הטכנולוגיה של החברה מבטלת למעשה את התלות במרחק, זמן והימצאות פיזית במרפאה, לשם טיפול בדרמטולוגיה ראשונית", מסביר רן קן תור, מנכ"ל החברה. "הפוטנציאל של המערכת הוא אדיר. המטרה שלנו היא לצמצם את הסבל עבור אנשים עם בעיות עור ולהביא להתייעלות משמעותית עבור ארגוני הבריאות בעולם.
"כל אדם שיש לו סמארטפון ברחבי העולם יוכל להשתמש בטכנולוגיה שלנו. זה אקוטי במיוחד במדינות כמו סין, הודו ורוסיה, שם זמן ההמתנה לרופא עור מומחה נספר בשנים, אך גם במדינות כמו ישראל ובבריטניה מחכים כמה חודשים עד שמוצאים תור לרופא עור ואנחנו חוסכים את זה", הוא אומר.

החל מ-25 אלף דולר להשקעה
"חברת DermaDetect היא בדיוק סוג החברות שמעניינות אותנו", מסביר רו"ח שוקי כהן שרת, יו"ר Together השקעות שמאפשרת למשקיעים להצטרף לחברה תמורת החל מ-25 אלף דולר, לצד משקיעים מובילים נוספים שכבר השקיעו בה.
"לחברה צוות מרשים הכולל את מיטב רופאי העור ומדענים בכירים, בהובלת פרופ' אריה אינגבר, מרופאי העור הבכירים בעולם, ששימש מנהל מחלקת העור בבית החולים הדסה עין כרם ובעבר נשיא האיגוד הבינלאומי של רופאי העור. בנוסף, יש לה מוצר מצוין המשלב AI עם רפואה מתקדמת ושוק ענק".
להשקיע בעתיד הרפואה
האפליקציה של החברה חוסכת את הצורך בהכשרה של רופאי עור נוספים, יעוץ טלפוני או גיוס רוקחים שיאבחנו את הבעיה מעבר לדלפק וישלפו תרופה. DermaDetect כבר גייסה השקעות בסך של מיליוני דולרים ממשקיעים מובילים, מרשות החדשנות (המדען הראשי), מחממת eHealth Ventures וממועדון המשקיעים של Together השקעות, וחתמה הסכמים עם גופי רפואה מובילים בארץ ובעולם.
"אנחנו ממשיכים בהתפתחות שלנו ומרחיבים את היכולות שלנו גם לתחומים אחרים הקשורים לאבחון ומעקב אחר מחלות עור כרוניות כמו פסוריאזיס או מצבים של רעילות עורית הנגרמים כתוצאה מטיפולים אונקולוגיים", מסביר קן תור.

"מדובר על שוק גדול וחשוב מאוד. ישנן תופעות עוריות שגורמות לאנשים להפסיק טיפולים שיכולים להציל חיים. אנחנו שם כדי לנטר את התופעות ולהציע טיפול מהיר מאוד, שימנע הידרדרות ויעזור לחברות התרופות לייעל את התרופות שלהן. יש לנו כבר הסכמי שיתוף פעולה עם חברות תרופות גדולות בתחום כמו Medison", הוא מדגיש.
"זו הזדמנות יוצאת דופן עבור משקיעים שמבינים את הפוטנציאל הרחב, להצטרף להשקעה בחברה שיש לה את כל מה שצריך כדי להצליח בגדול: מוצר שכבר הוכח שהוא עובד, לקוחות גדולים, שיתופי פעולה, מענה על צורך גדול מאוד ושוק יעד עצום", מסכם רו"ח כהן שרת.
מתעניינים בהשקעה בדרמה-דיטקט?
השאירו פרטים –