ישראל היא מעצמת סייבר עולמית, ומצליחה להביא חדשנות ובשורה גם בתחום ההגנה על ילדים ברשת. חברת Keepers היא אחת החברות הבולטות בתחום זה, וכבר זוכה לביקוש עולמי מצד חברות התקשורת הגדולות. לקראת מכירות משמעותיות ב-2022, החברה מאפשרת למשקיעים להצטרף, מ-25 אלף דולר
התעשייה המקומית כוללת עשרות חברות שדואגות להגנה מפני פשעי סייבר, כאשר חלקן כבר הספיקו לעשות אקזיטים מרשימים במיליארדי דולרים. על פי נתונים שפורסמו באוקטובר 2021, חברות סייבר ישראליות הצליחו לגייס כמעט 18 מיליארד דולר – עלייה של 70% לעומת שנת 2020 כולה.
גם Keepers הישראלית, שהוקמה בירושלים בשנת 2016, הפכה לחברה מובילה בתחומה: מאז הקמתה, כבר הספיקה לזכות בפרסים נחשבים בתעשייה, ביניהם בתחרות היוקרתית של טסלה, וגם לקוחות ענק כבר עושים שימוש בטכנולוגיה החכמה שפיתחה.
המטרה: הגנה על ילדים ברשת
הטכנולוגיה המהפכנית של החברה מצליחה לזהות התכתבויות של ילדים ברשתות החברתיות בנושאים כמו הפרעות אכילה, חרמות, השפלות, אלימות, לאתר שיחות בעלות אופי מיני, לגלות פדופילים, גלישה של ילדים באתרים לא ראויים ועוד מגוון רחב של מקרים שכל הורה חושש מפניהם.
בחברה השקיעו עד היום משקיעים מובילים מהתעשייה, ולאחרונה, לקראת הרחבה משמעותית של המכירות, החברה יצאה לסבב השקעה נוסף. בימים אלה היא מאפשרת למשקיעים להצטרף להשקעה באמצעות מועדון המשקיעים של Together, בהשקעות של החל מ-25 אלף דולר.
ענקיות התקשורת הפכו ללקוחות
Keepers כבר נמצאת אחרי שלב הפיתוח העיקרי, והיא מוכרת במודל B2B2C לחברות התקשורת הענקיות שרוכשות את הזכויות של Keepers (White label) ומציעות את השירות כחלק מחבילות הסלולר שהן מוכרות ללקוחותיהן. במקביל, Keepers פועלת במודל B2C, בו הורים יכולים לרכוש את המערכת ישירות דרך החנות של גוגל או אפל בנייד שלהם.
"מכרנו את השירות לבזק בינלאומי, ותוך זמן קצר ענקיות תקשורת כמו Rakuten היפנית ה ו-Vodafone הבריטית הפכו להיות לקוחות שלנו, ומציעות את השירות למנויים שלהן", אומר מנכ"ל Keeprs, אביעד משל, שמוביל את החברה מול הביקוש העולמי לו היא זוכה.
"אנחנו מוכרים את השירות לגופי תקשורת המעוניינים להגן על ילדים ברשת ולא מאפשרים בלעדיות לאף אחת, על מנת להגן על כמה שיותר ילדים בעולם".
"ההצלחה מעידה על הצורך העולמי"
Keepers, כאמור, זכתה בפרסים יוקרתיים בארץ ובעולם, ביניהם פרס הסטארט-אפ עם האימפקט הגדול ביותר בתחרות הסטארט-אפים של טסלה וגם במענק מ-Horizon2020 של האיחוד האירופי ועוד, ועוררה התעניינות אפילו בקרב ענקיות אינטרנט כמו גוגל ופייסבוק.
"להערכת כל המומחים בתחום, הסייבר ההגנתי ברשת יילך ויתפוס עוד תאוצה, במקביל לאתגרים ולסכנות ברשת שהולכות וגדלות עם התפתחות הטכנולוגיה", אומר רו"ח שוקי כהן שרת, יו"ר Together השקעות. "מדי יום, עוד ועוד ילדים בעולם מקבלים סמארטפון, שיכול להיות הרסני אם לא מפקחים על השימוש בו. הטכנולוגיה ש-Keepers פיתחה יודעת להיכנס למשבצת הזו ולהגן על הילדים באופן מתוחכם ויעיל מול המתחרות שלה".
החל מ-25 אלף דולר להשקעה
"הטכנולוגיה מתריעה בפני ההורים על הסכנות בלבד מבלי להפר את הפרטיות של הילדים במידה שאין סכנה ומכאן הכוח והפופולריות הגבוהים שלה", מסביר משל. "ההצלחה שהחברה כבר זוכה לה ברחבי העולם מעידה על הצורך ועל הביקוש. לצערנו, אנחנו בתקופה שבה רואים מדי יום את התוצאות של בריונות ברשת וההשפעות שלה על ילדים. המערכת הזו נותנת מענה מקיף לבעיה אמיתית שמיליוני הורים חווים".
"זוהי הזדמנות להצטרף אלינו להשקעה בסכום של החל מ-25 אלף דולר, ולהיכנס כמשקיעים לחברה בשלה עם טכנולוגיה פורצת דרך שכבר נמכרת לגופים מובילים בתעשייה ועם פוטנציאל שוק ענק", מסכם רו"ח כהן שרת.
מתעניינים בהשקעה ב-Keepers?
השאירו פרטים –